Hårdvara Digital-TV

Hårdvara till digital-TV

Är du på jakt efter hårdvara till digital-TV?
Här hittar du all den hårdvara som vi säljer, allt ifrån digitalboxar till CA-moduler samt hårddiskar.

Dilog DVBCIP-802

895kr

Med Dilog DVBCIP-802 får du enkel tillgång till dina digitala tv-kanaler. Självklart får du en knivskarp HD-bild via HDMI anslutning och flera funktioner som gör tv-tittandet enkelt som EPG, favoritlistor & snabba kanalbyten. Om du ansluter en extern hårddisk med USB (lägst USB 2.0) till boxen som du själv kompletterar med i valfri storlek, kan du spela in din favoritserie eller pausa programmet du ser på.

AnvändarmanualProduktblad

Dilog DCH-810HD

1495kr

Med Dilog DCH-810HD får du samma fina kvalitét på bild och ljud som Dilog DVBCIP-802 men med stöd för bättre inspelning.
Dilog DCH-810HD har trippla DVB-C tuners vilket innebär att du kan spela in två olika kanaler medans du tittar på ett tredje.
Du får tillgång till flera smarta funktioner såsom EPG, favoritlistor & snabba kanalbyten.

AnvändarmanualProduktblad

CA-modul

795kr

Vår CA-modul ger dig möjlighet att se HD-kanaler direkt från TV:n. Modulen kopplas in på baksidan eller i sidan av din TV och fungerar som en digital mottagare. För att den ska fungera är det viktigt att din TV har stöd för DVB-C och MPEG-4 med CI standard.

Användarmanual

Seagate Expansion Portable 1 TB

800kr

Portabel hårddisk med lagringsutrymme på 1TB.
Hårddisken är kopplad till digitalboxen genom en USB sladd. Typ av USB kontakt; Micro-USB, USB (Typ A), USB-version 3.0/3.1 (Gen 1).

Produktblad