Bredband

Bredband via Open Universe

Cantab Bredband

Svenska Cantab är det lokala företaget i Gävleborg som erbjuder bredband till ett oslagbart pris.

Oavsett om du vill streama din favoritfilm, spela online-spel eller använda bredband för arbete eller studier, kan vi leverera snabbt och pålitligt bredband till ditt hem.

Oavsett vilken hastighet som passar dig vi har du alltid tillgång till en personlig och tillmötesgående kundtjänst på vårt lokala kontor i Gävle.

Vi tror att bra service och kostnadseffektiva priser är grunden för en bra bredbandsupplevelse, vilket är anledningen till att vi alltid strävar efter att erbjuda bästa möjliga tjänster till våra kunder.

Kan ni leverera bredband till min adress?

För att se om vi har möjlighet att leverera till just din adress, vänligen besök portalen hos Open Universe och skriv in din specifika adress.

Sök Adress Beställningsformulär

Cantab Bredband 100/10

KAMPANJ! 239 kr/mån i 3 månader
(Ordinarie pris 269 kr/mån)

Vårt 100/10 Mbit/s bredband är en perfekt lösning för dig som behöver en stabil och pålitlig anslutning till internet för att surfa på nätet, läsa e-post och strömma musik. Denna hastighet ger en snabb surfhastighet till en överkomlig kostnad. Dessutom, tack vare vårt lokala kontor i Gävle, kan du alltid räkna med oöverträffad kundtjänst och stöd.

Beställ via portal Beställningsformulär

Cantab Bredband 100/100

KAMPANJ! 339 kr/mån i 12 månader
(Ordinarie pris 369 kr/mån)

Med vår 100/100 Mbit/s bredbandsanslutning får du hastigheten du behöver för att vara online med flera enheter på samma gång. Streama dina favoritfilmer och TV-program i HD-kvalitet och spela dina favoritspel utan fördröjning. I fall du någonsin har problem kan du lita på vår oöverträffade kundservice på vårt lokala kontor i Gävle.

Beställ via portal Beställningsformulär

Cantab Bredband 250/250

449 kr/mån

Vår 250/250 Mbit/s bredbandsanslutning ger dig all hastighet du någonsin kommer att behöva. Ladda ner filer på några sekunder, streama musik i högsta kvalitet och titta på dina favorit-TV-program utan buffring. I fall du någonsin har frågor eller problem kan du lita på att vår kundtjänst på vårt lokala kontor i Gävle står redo för att hjälpa.

Beställ via portal Beställningsformulär

Cantab Bredband 500/500

579 kr/mån

Vårt högsta bredband, 500/500 Mbit/s, är idealiskt för dem som kräver exceptionellt snabb anslutning för att delta i högkvalitativa online-spel eller streama generösa mängder 4K-video utan fördröjning. Med denna utmärkta hastighet kommer du att uppleva otroligt snabba nedladdnings- och uppladdningshastigheter som möjliggör omedelbar åtkomst till alla dina favoritfiler. Vår oslagbara kundtjänst på vårt lokala kontor i Gävle kommer alltid att finnas till hands om du någonsin behöver hjälp eller har frågor.

Beställ via portal Beställningsformulär

Undrar du över något?

Se gärna över våra vanliga frågor och svar nedan, hittar du ändå inte det du letar efter? Kontakta oss på kundtjänst!