IPTV bostadsrätts- och samfällighetsföreningar

IP-TV till bostadsrätts- och samfällighetsföreningar

Obs. Endast Fiberanslutna bostadsrätts- och samfällighetsföreningar hos Gävle Energi (GavleNet) och där de boende har en egen Inteno mediaomvandlare kan teckna IPTV från oss på Svenska Cantab. Det tack vare vår samarbetspartner Sappa.

IPTV är TV över bredbandsnätet direkt via Lan 2 porten på din mediaomvandlare. Antennkabel används inte, anslutning sker genom nätverkskabel eller med trådlös anslutning (kräver extra utrustning och supporteras ej). För att teckna ett kollektivt avtal på IPTV samt för mer information vänder ni er till oss på Svenska Cantab.

Cantab MER är det perfekta paketet som innehåller ett varierat kanalutbud av film, dokumentärer och sport!

Dilog DVBCIP-802

Med Dilog DVBCIP-802 får du enkel tillgång till dina digitala tv-kanaler. Självklart får du en knivskarp HD-bild via HDMI anslutning och flera funktioner som gör tv-tittandet enkelt som EPG, favoritlistor & snabba kanalbyten. Om du ansluter en extern hårddisk med USB (lägst USB 2.0) till boxen som du själv kompletterar med i valfri storlek, kan du spela in din favoritserie eller pausa programmet du ser på.

En digitalbox + programkort ingår per hushåll.

InkopplingsinstruktionerProduktblad

Komplettera med fler kanaler!

För de kunder som vill komplettera med mer TV så har vi genom Sappa ett av marknadens bredaste utbud av digitala kanaler.

Du kan välja och vraka bland de bästa filmerna, toppmatcher i fotboll och hockey, musikevenemang, dokumentärer och barnprogram. Till Beställning