Digital-TV via Sandnet från Sappa

Digital-TV från Sappa

Du som är ansluten till Sandnets fibernät har möjlighet att fylla din TV med massor av intressanta och spännande tv-kanaler från Sappa, ett av Sveriges största telekombolag. Sappa erbjuder baspaketet ”Sappa Villa Sandviken” som innehåller massor av HD-kanaler så du får riktigt bra kvalité på både bild & ljud.

 

Extra kanalpaket

Du som är ansluten till Sandnets fibernät har möjlighet att fylla din TV med massor av intressanta och spännande tv-kanaler från Sappa, ett av Sveriges största telekombolag.

För mer information om priser och för att se om just du kan beställa vänligen kontakta Sappas kundtjänst direkt eller så är ni självklart välkommen att kontakta oss på Svenska Cantab.

 

Kontaktuppgifter till Sappa?

Till Sappa vänder du dig gällande alla frågor som rör din TV-tjänst. Allt ifrån frågor om fakturor och felanmälningar till beställningar och uppsägningar.

Sappa finns tillgängliga på 0774-444 744, ljusnet@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också chatta direkt på sappa.se. Sappa svarar alla dagar, året om. Vardagar 9-18 och helger 10-14.

Du når även Sappa via Svenska Cantab på 026-140001 (efter ordinarie öppettider kopplas telefonnumret till Sappa). Du är välkommen med Sappa-frågor till Svenska Cantabs butik på Kryddstigen 18 i Gävle. Öppettider vardagar 8-17 (lunchstängt 12-13).

Besök gärna Sappas hemsida för mer information om tilläggsutbud och priser. Till Sappa