Digital-TV via Gavlenet från Sappa

Basutbud

Gavlenets basutbud består av 18 digitala kanaler i HD. Du behöver inte använda antenn eller parabol och det påverkar inte din bredbandsuppkoppling. Gavlenet levererar basutbudet både till dig som har individuell TV där du själv köper TV från Gavlenet och till dig som har kollektiv TV där TV ingår i hyran.

  • Basutbudet sänds digitalt i HD-kvalitet till alla kunder.
  • Basutbudet sänds okrypterat. Inget programkort eller CA-modul behövs och man kan se basutbudet digitalt på flera TV-apparater utan extra månadskostnad.
  • Sappa Play ingår för de flesta kunder. Man kan se basutbudet via Internet i sin mobil, surfplatta eller dator.
Besök gärna Gavlenets hemsida för mer information om basutbudet. Till Gavlenet  

Extra kanalpaket

Du som är ansluten till Gavlenets fibernät har möjlighet att fylla din TV med massor av intressanta och spännande tv-kanaler från Sappa, ett av Sveriges största telekombolag. För mer information om priser och för att se om just du kan beställa vänligen kontakta Sappas kundtjänst direkt eller så är ni självklart välkommen att kontakta oss på Svenska Cantab.

 

Kontaktuppgifter till Sappa?

Till Sappa vänder du dig gällande alla frågor som rör din TV-tjänst. Allt ifrån frågor om fakturor och felanmälningar till beställningar och uppsägningar.

Sappa finns tillgängliga på 0774-444 744, gavlenet@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också chatta direkt på sappa.se. Sappa svarar alla dagar, året om. Vardagar 9-18 och helger 10-14.

Du når även Sappa via Svenska Cantab på 026-140001 (efter ordinarie öppettider kopplas telefonnumret till Sappa). Du är välkommen med Sappa-frågor till Svenska Cantabs butik på Kryddstigen 18 i Gävle. Öppettider vardagar 8-17 (lunchstängt 12-13).

Besök gärna Sappas hemsida för mer information om tilläggsutbud och priser. Till Sappa