Basutbud

Digital kabel-TV via fiber

Du som är ansluten till GavleNets fibernät har möjlighet att fylla din TV med massor av intressanta, roliga och spännande kanaler. GavleNet erbjuder två olika baspaket, Digital Bas 1 eller Digital Bas 2 som är fyllda med massor av HD-kanaler så du får riktigt bra kvalité på både bild & ljud.

För mer information om priser och för att se om just du kan beställa vänligen kontakta GavleNets kundtjänst 026-178575.

Är du ansluten till GavleNetsfibernät? Klicka här!

Är du ansluten till Ljusnetsfibernät? Klicka här!

Är du ansluten till Sandnetsfibernät? Klicka här!

Hur funkar det?

Med digital-TV via fiber så behövs endast en antennkabel mellan antennuttaget på din medieomvandlare och din TV/digitalbox. I kanalpaketen ingår en mängd digitala kanaler till en valfri TV-apparat och som en bonus så får du även ett analogt utbud till resterande TV-apparater i ditt hushåll utan extra kostnad.

Klicka på knappen för mer information om du vill titta digitalt på flera TV-apparater.
Extrakort

 

I basutbuden ingår ett programkort och vid 12 månaders bindningstid ingår även en digitalbox (Dilog DC-235HD) eller en CA-modul till ett värde av 795kr. (Kan även användas som delbetalning av en dyrare digitalbox)

Fler kanaler?

Med digital-TV kan du välja och vraka bland de bästa filmerna, toppmatcher i fotboll och hockey, musikevenemang, dokumentärer och barnprogram. För att beställa ytterligare kanaler krävs att du abonnerar på ett baspaket och att du har utrustning för digital-TV. Om du vill beställa extra kanaler kontaktar du vår kundtjänst på 026-140001 eller office@cantab.se.

Klicka på knappen för att se aktuella priser och kanalpaket.
Kanalpaket

 

Nedan ser du vilka kanaler som ingår i det olika basutbuden just nu.