Din lokala leverantör av digital-TV och bredband

TV-Biljett till enstaka matcher

Med TV-biljett kan ni som är DigitalTV-kund hos oss enkelt välja ut och beställa direktsända Pay-Per-View-matcher från Allsvenskan och Elitserien. Priset är 99kr/match.

Förändringar på PPV-kanalerna
HD-Box krävs för att det ska fungera. C More Live 2, 3 och 4 sänds i ett MPEG4-format (kräver HD-BOX). Detta innebär att du som inte har en HD-mottagare inte kommer kunna se dessa kanaler. Detta är ett beslut som har tagits helt av C More, och är tyvärr ingenting vi kan påverka.

Idag kan ni beställa TV-Biljett på vardagar mellan 08:00-17:00, på tel.nr: 026-14 00 01. Under sommaren stänger vi 16:00. Ni kan även beställa på webben genom att gå in på länken nedan. Observera att ni behöver eran pinkod samt kortnummer för att beställa på webben. Kortnumret har ni på erat programkort. För att få tillgång till eran pinkod så kontaktar ni oss på kundtjänst.

Beställ Pay-Per-View match

 

För att säkerställa att PPV-kanalen startar upp i tid så låt tv:n vara påslagen 30 min innan matchstart.

Kolla om din tv stödjer formatet (Mpeg 4) och HD-sändningar

Det är viktigt du dubbelkollar så att din tv eller box stödjer det nya formatet MPEG 4 och HD-sändningar. Detta gör du enkelt genom att gå till kanalplats 1. Om du ser SVT1 HD på denna kanalplats innebär det att din tv godkänner sändningsformatet Mpeg 4 och HD-sändningar.