Din lokala leverantör av digital-TV och bredband

Ny sändningsstandard från Teracom

SHARE
,

På grund av förändringar hos Teracom kan vissa uppleva frysningar och andra störningar på SVT1 HD och SVT2 HD. Upplever du störningar så kan du istället titta på SVT1 och SVT2 på kanalplats 21 samt 22.

Använder du dig av CA-modul och upplever störningar bör du kontrollera att TV:n har den senaste mjukvaran installerad. Om det inte går att uppdatera din TV eller om den redan har den senaste mjukvaran installerad kan problemet avhjälpas genom att använda sig av en extern digitalbox.

Du som har en digitalbox av modell DC-230HD, Dilog DC-235HD eller Dilog DCT-280HD och upplever störningar bör uppgradera mjukvaran omgående då detta löser problemet. Om du inte automatiskt får upp ett meddelande om mjukvaruuppgradering kan du starta uppgraderingen manuellt genom att trycka på menu-knappen på digitalboxens fjärrkontroll. Gå sedan till System -> OTC -> Röd knapp (audio). Boxen kommer då att ladda ned den nya mjukvaran och starta om för att sedan göra en förstagångsinstallation.

Äldre digitalboxar som t.ex. Dilog DC-260HD saknar tyvärr stöd för den nya standarden. Ni som har en digitalbox av sådan modell kommer inom kort få mer information från oss.

Ny information uppdateras här när det finns tillgängligt.