Din lokala leverantör av digital-TV och bredband

Digital kabel-TV via fiber

Du som är ansluten till GavleNets fibernät har möjlighet att fylla din TV med massor av intressanta, roliga och spännande kanaler. GavleNet erbjuder två olika baspaket, Digital Bas 1 eller Digital Bas 2 som är fyllda med massor av HD-kanaler så du får riktigt bra kvalité på både bild & ljud.

För mer information om priser och för att se om just du kan beställa vänligen kontakta GavleNets kundtjänst.

Är du ansluten till Ljusnets fibernät?  Klicka här!

Är du ansluten till Sandnets fibernät?  Klicka här!

Hur funkar det?

Med digital-TV via fiber så behövs endast en antennkabel mellan antennuttaget på din medieomvandlare och din TV/digitalbox. I kanalpaketen ingår en mängd digitala kanaler till en valfri TV-apparat och som en bonus så får du även ett analogt utbud till resterande TV-apparater i ditt hushåll utan extra kostnad. Om du vill titta digitalt på fler TV-apparater finns mer information här: Extrakort

I basutbuden ingår ett programkort och vid 12 månaders bindningstid ingår även en digitalbox (Dilog DC-235HD) eller en CA-modul till ett värde av 795kr. (Kan även användas som delbetalning av en dyrare digitalbox)

Fler kanaler?

Med digital-TV kan du välja och vraka bland de bästa filmerna, toppmatcher i fotboll och hockey, musikevenemang, dokumentärer och barnprogram. För att beställa ytterligare kanaler krävs att du abonnerar på ett baspaket och att du har utrustning för digital-TV. Om du vill beställa extra kanaler kontaktar du vår kundtjänst på 026-140001 eller office@cantab.se.

Klicka på knappen för att se aktuella priser och kanalpaket  Kanalpaket  

Nedan ser du vilka kanaler som ingår i det olika basutbuden just nu.